Agates biedt u een waaier aan mogelijkheden aan inzake webdesign en webapplicaties.
Van kleine sites met een beperkt aantal pagina’s tot grote business sites in meerdere talen en volledig aanpasbaar door de klant. Ook voor e-commerce toepassingen kunt u bij webdesign bureau Agates te Brugge terecht.

Functioneel én goed ontworpen

Naast het inhoudelijke aspect van de site hecht webdesign bureau Agates ook veel belang aan het grafisch ontwerp. Uw website is trouwens vaak een eerste kennismaking voor vele (potentiële) klanten.
Graag geven we ook advies inzake de inhoud van uw site. U kan tevens beroep doen op onze copywriting dienst, als u zelf geen teksten wenst te schrijven.

Overzichtelijk en volledig

Agates zorgt ervoor dat uw website er overzichtelijk uitziet zodat bezoekers snel vinden wat ze nodig hebben. Grote KMO-sites  zijn voorzien van nieuws- en archiefrubrieken, zoekfuncties en sitemaps.
 

Inhoud aanpassen van de website – Content Management System CMS

“Kan ik zelf mijn site aanpassen?” Dit is de vraag die velen stellen wanneer ze een website wensen.
Agates ontwerpt websites op maat van de klant en zorgt er desgewenst voor dat de klant zelf de site kan onderhouden.
Voor eenvoudige sites wordt een aangepast CMS ontwikkeld zodat op een gemakkelijke manier en on line de inhoud van de pagina’s kan gewijzigd worden.

Voor grote projecten kan ofwel een aangepast CMS ontwikkeld worden ofwel wordt er gebruik gemaakt van bestaande Content Management Systemen zoals Typo3, Joomla, ...
Typo3 is zeer geschikt voor KMO-sites (in meerdere talen). De klant kan niet enkel de inhoud wijzigen maar ook pagina’s toevoegen, nieuws-items toevoegen, producten toevoegen, menustructuur veranderen, … en dit allemaal op een eenvoudige manier.
Neem anders eens contact op met één van onze referenties.
Ze zullen u het Typo 3 content management system, geïmplementeerd door Agates, zeker aanbevelen.

Zoekrobot optimalisatie of  SEO (Search Engine Optimization)

Een site moet uiteraard gevonden kunnen worden. Naast de 'traditionele' publiciteitsmiddelen is het hoog scoren in een zoekmachine zoals Google, meer dan interessant om veel bezoekers naar de site te lokken.
Agates zorgt ervoor dat via goede opbouw van de site, juiste keywords, goede inhoud, ... uw site goed kan scoren.
Valse beloftes maken wij echter niet. Niet alle sites kunnen in de top-tien van de ranking belanden. Het is immers mathematisch onmogelijk dat alle restaurants en bistro's van Brugge in de eerste tien staan.
Bij Agates betaalt u echter enkel voor SEO - diensten mits u een goede positie behaalt.

Webshops en e-commerce

Webdesign bureau Agates biedt u ook de mogelijkheid volledige webshops te maken, al dan niet met on line betaalsystemen of via overschrijving. Op een eenvoudige manier kan u zelf producten toevoegen, verwijderen, ... Eveneens kan dit in meerdere talen opgebouwd worden.

 

 
     
  Agates Brugge       Webdesign       Website SEO       Grafische vormgeving       Referenties       Contacteer ons

                    Agates Brugge - webdesign - grafische vormgeving - advies           Disclaimer