WEBDESIGN

Wij creëren klantgerichte websites

Uw website is uw gezicht naar de wereld. Een eerste blik op een aantrekkelijke en duidelijke website prikkelt de bezoeker om verder te lezen en lokt klanten. Het ontwerpen van een klantgerichte website is niet eenvoudig en vergt de nodige knowhow op het gebied van UX- en UI-design.
En dat is nu net onze specialiteit. Contacteer grafisch bureau Agates – webdesign Brugge – voor het maken van uw website.

Webdesign met een positieve gebruikerservaring (UX)

Het maken van een website waarbij de bezoeker een positieve gebruikerservaring heeft, is een uitdaging. En ja, daar houden we van. We starten met een grondige analyse door regelmatig met u en uw team in gesprek te gaan. Zo onderzoeken we onder meer wat de toptaken zijn van uw bezoekers. 

U wil dat de call-to-action-knop de bezoeker begeleidt naar een contactformulier of naar het downloaden van een informatiebrochure? Het UX-ontwerp zorgt er altijd voor dat uw zakelijke doelen gerealiseerd worden.

We werken samen met u om voor uw website een duidelijke sitestructuur te creëren, een content audit uit te voeren en prototypeontwerpen uit te bouwen. Zo realiseren we uiteindelijk een optimaal webdesign (UI).

Websites die meegroeien met uw bedrijf

Een website bouwen is meer dan louter een mooi ontwerp. Het gaat om het maken van een gemakkelijk bruikbare en toegankelijke website voor uw doelgroep. 

Zodra uw website online staat, begint het echte werk pas… en dat wordt zo dikwijls over het hoofd gezien. Uw website moet immers blijven meegroeien met uw doelstellingen en het altijd veranderende digitale landschap. Een website is hét uithangbord van uw merk, dé plaats waar u inhoud deelt, potentiële klanten aantrekt en communiceert over uw (nieuwe) diensten en producten.

Hulp nodig met onderhoud en SEO?

Webdesign bureau Agates te Brugge helpt u ook bij zowel het onderhouden van de site als het onder handen nemen van de SEO van uw website. Zo kunt u maximaal rendement uit uw site halen en uw bedrijf laten groeien.

Geen zorgen, wij (her)schrijven uw webteksten

Laat ons eerlijk zijn, het schrijven van een degelijke tekst, webcopywriting dus, is verdomd moeilijk en tijdrovend. Spendeer die tijd liever op een zinvollere manier, want wij zorgen voor het schrijven of herschrijven van de teksten.

Webdesign diensten

  • Gebruiksvriendelijk design (UX)
  • Responsive webdesign (UI)
  • Redesign van bestaande website
  • Informatie architectuur
  • Content Audit
  • Webcopywriting
  • SEO
Webdesign Brugge - ontwerp website Eeman

Case – Dominique Eeman

Landscape & Garden Architect 

Dhr Eeman vroeg ons om een grafisch verfijnde en gebruiksvriendelijke site te ontwerpen. 

Case – Dominique Eeman

Landscape & Garden Architect 

Dhr Eeman vroeg ons om een grafisch verfijnde en gebruiksvriendelijke site te ontwerpen. 

Webdesign Brugge - ontwerp website Eeman

Wenst u ook een klantgerichte en rendabele website?

Met aandacht voor UX/UI design, SEO...